Udskriv side Udskriv side Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Min sidste vilje – et sommerkursus på Fyn

17. marts 2010

Ryslinge Højskole nær Ringe på den sydøstlige del af Fyn tilbyder et kursus i begyndelsen af juli om døden som et livsvilkår, den enkelte kan forberede sig på.

Gennem samtale, overvejelse og god planlægning er det muligt at slutte livet på en god måde, som tilfredsstiller både én selv og de efterladte. Lev lykkeligere ved at tage livtag med det uundgåelige.

Ryslinge Højskole på Fyn.

På dette kursus er emnet døden som et vilkår, der ikke i sig selv er negativt, men nærmere en uundgåelighed, som det er muligt at forberede sig på.

Kursisterne skal fordybe sig i eksistentielle diskussioner om livet, døden og alt det ind imellem, ligesom de skal møde spændende mennesker med noget på hjerte.

Kursisterne får blandt andet besøg af medarbejdere fra Advodan Odense, som guider dem gennem junglen af bestemmelser omkring arvelov og udarbejdelse af testamenter.

Og der er udflugt til Assistens Kirkegård i Odense, hvor stadsarkivar Jørgen Thomsen viser rundt og fortæller historierne og skæbnerne bag gravstenene.

Kursisterne kan også glæde sig over en aften i selskab med den svenske troubadur Mikael Wiehe.

Praktiske oplysninger:
Ankomst: Lørdag den 3. juli kl. 14.30-16.00
Afrejse: Fredag den 9. juli kl. 10.00

Priser:
Voksen (enkeltværelse): 4.250 kr.
Voksen (dobbeltværelse): 4.000 kr.
Dagskursist/teltligger: 3.250 kr.

Kontakt:
Tlf: 6267 1020  mellem 8.30 og 16.00
E-mail: mail@ryslinge-hojskole.dk

Filed under: Mere viden

Tags: , , , ,

Skriv en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Kategorier

Meta