Udskriv side Udskriv side Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Farvel til livet – et websted om den sidste rejse.

5. marts 2010

Få information og viden om praktiske og følelsesmæssige udfordringer, når et menneske dør. Og bliv bedre forberedt på at møde døden – enten hos dig selv eller hos andre.

Hvert år dør cirka 52.000 mennesker i Danmark. Døden er et livsvilkår, som levende væsener har til fælles. Alligevel er døden og forberedelsen af den ikke et almindeligt samtaleemne for mange af os.

Webstedet er tænkt til mennesker, der vil forberede rammerne omkring deres egen eller en nærtståendes død – og leder efter inspiration i bred forstand. Tag et kig på kategorierne til højre i dit skærmbillede.

Webstedet er også til pårørende, som netop har mistet en slægtning eller nær ven, og som har brug for kontante svar på praktiske spørgsmål. Se hvordan du kan gøre foroven i dit skærmbillede.

Indholdet på ‘Farvel til livet’ udvikler sig hele tiden, og har du ideer eller ønsker til emner på siden, er du meget velkommen til at sende en email.

Filed under: Udenfor kategori

Tags: , , , , ,

1 kommentar Skriv en kommentar

  • 1. Petra  |  17. oktober 2011 kl. 12:36

    Jeg synes denne side er et rigtigt godt initiativ – tak for det!

Skriv en kommentar

(required)

(required), (Hidden)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

TrackBack URL  |  RSS feed for comments on this post.


Kategorier

Meta